Urmează să mergi la muncă în străinătate sau să te întorci acasa, la ai tăi? Îți oferim nu mai puțin de 10 motive pentru a alege Direct Line! Transportul cu autocarul prezintă o serie de avantaje, care îți fac călătoria mai plăcută: călătorești în condiții de siguranță și confort, ai suficient loc pentru bagaje și, mai presus de toate, transportul cu autocarul este ieftin.

Noi, la Direct Line, am făcut o misiune din a avea clienți mulțumiți, care să ne aleagă de fiecare dată. Iată care sunt cele 10 motive pentru a alege Direct Line:

10 motive pentru a alege Direct Line

1. Siguranță și confort – siguranța și confortul pasagerilor sunt cele mai importante aspecte pentru Direct Line. Autocarele sunt aliniate la cele mai înalte standarde internaționale și sunt verificate tehnic regulat, pentru a se înlătura orice problemă pe parcursul cursei. Mai mult, autocarele Direct Line sunt dotate cu scaune rabatabile, aer condiționat, internet WI-FI și toaletă.

2. Oferte speciale – periodic, beneficiezi de oferte promoționale la prețul biletelor pentru cursele internaționale, trebuie doar să urmărești noutățile de pe site-ul Direct Line, pe care le găsești aici. Mai mult, grupurile organizate se bucură de reducere la prețul biletelor.

3. Șoferi profesioniști și amabili – șoferii noștri au în spate ani de experiență în cursele internaționale și se asigură de fiecare dată că vei o călătorie cât mai ușoară și plăcută. Șoferii Direct Line sunt punctuali, astfel încât nu trebuie să îți faci probleme că nu vei ajunge la timp la destinație.

4. Echipa Direct Line este ghidată de profesionalism și va răspunde rapid la orice solicitare și nelămurire. Suntem interesați să ne îmbunătățim constant serviciile și să venim în întâmpinarea dorințelor clienților noștri.

5. Opririle pe durata călătoriei sunt regulate, la intervale de timp care îți vor fi comunicate la începutul cursei. Oprirea va avea loc doar în locuri sigure, iar la cerere poți solicita șoferului o staționare suplimentară.

6. Destinațiile Direct Line acoperă o mare parte din localitățile preferate de români în Anglia. Asigurăm transportul din și către Dover, Canterbury, Ashford, Maidstone, London A13 Barking, London Stratford, London Ilford, London Edmonton, London Wembley Park, London Watford, Luton, Milton Keynes, Northhampton, Coventry, Birmingham, Stroke-on-Trent, Warrington și Manchester.

7. Servicii gratuite – în prețul biletului este inclus și transportul bagajului de cală, de până la 40 kg, precum și bagajul de mână din interiorul autocarului.

8. Cursele sunt săptămânale, cu plecare în fiecare joi din România și cu sosire sâmbăta în Anglia.

9. Rezervarea biletului se face foarte rapid la numărul de telefon +40-766-987-843 (rezervări România) ori la +44 7440 402 722 (rezervări Anglia). Operatorii noștri îți stau mereu la dispoziție.

10. Serviciile de coletărie – pe lângă transport de persoane, oferim servicii de coletărie. Poți trimite colete în condiții de maximă siguranță și rapiditate apropiaților tăi, la un preț competitiv. Odată primite, coletele sunt expediate cu primul autocar care pleacă spre destinația dorită.

Nu lăsa călătoria cu autocarul să fie o corvoadă și alege Direct Line pentru o experiență mai mult decât plăcută! Autocarele cu care operăm sunt bine întreținute și sunt dotate la cele mai înalte standarde, iar personalul nostru este experimentat și se angajează să răspundă în cel mai profesionist mod așteptărilor tale!