Avantajele calatoriei cu autocarul sunt cunoscute de multi dintre cei care au preferat de-a lungul timpului acest mijloc de transport. Daca urmeaza sa faci in perioada urmatoare o calatorie si inca nu te-ai decis ce mijloc de transport sa alegi si care varianta este cea mai potrivita pentru tine, te afli unde trebuie! In acest articol iti vom prezenta principalele motive pentru care sa calatoresti cu autocarul!

Siguranta si confort garantate | Avantajele calatoriei cu autocarul

Calatoria cu autocarul este sigura si confortabila! Tot ce trebuie sa faci este sa urci in autocar, iar acesta te va duce direct la destinatie! Astfel eviti deplasarea pana la aeroport, care presupune costuri suplimentare si formalitati interminabile. Pe de alta parte, un drum cu masina personala pe o distanta considerabila poate duce la epuizarea soferului si, prin urmare, pot aparea situatii nedorite. Experienta soferilor de autocar iti va garanta un drum sigur, iar defectiunile tehnice sunt preintampinate prin controale tehnice periodice ale masinilor. Nu uita, autocarele omologate sunt dotate cu scaune rabatabile, aer conditionat, TV, internet WI-FI si toaleta, totul pentru o calatorie linistita si confortabila!

Pretul calatoriei | Avantajele calatoriei cu autocarul

Pretul calatoriei cu autocarul este considerabil mai mic in comparatie cu cel presupus de un alt mijloc de transport. La Direct Line, pretul unei calatorii Romania-Anglia si Anglia-Romania incep de la 50 £ , in functie de orasul de plecare si de destinatie, iar transportul bagajului este gratuit, in limita a 40 kg. Periodic, beneficiezi de oferte speciale, pe care le poti urmari pe site-ul nostru sau pe pagina de Facebook.

Faci pauza cand doresti | Avantajele calatoriei cu autocarul

Opririle pe durata calatoriei sunt regulate si iti sunt comunicate inca de la inceputul cursei. Daca
ai nevoie de o pauza suplimentara, soferii Direct Line nu sunt rigizi. Spune-i din timp soferului ca doresti o pauza si acesta se va asigura ca va opri intr-un loc sigur. Soferii Direct Line sunt amabili si de incredere, intotdeauna dispusi sa iti vina in ajutor.

Flexibilitate la bagaj | Avantajele calatoriei cu autocarul

Acum bagajele voluminoase nu mai constituie o problema! Daca in cazul calatoriei cu avionul depasirea numarului de kilograme se taxeaza suplimentar, cu o suma deloc neglijabila, iar calatoria cu masina personala poate sa nu fie o solutie din cauza dimensiunilor portbagajului, calatoria cu autocarul iti permite transportul unui bagaj de pana la 40 kg si a bagajului de mana, gratis. In cazul depasirii celor 40 de kg, cu mai mult de 1-2 kg, fiecare kg in plus se va taxa in regim de coletarie, 1£\kg. Nu uita, la Direct Line suntem flexibili si nu ne deranjeaza daca bagajul tau are cu 1-2 kg in plus!

Acestea sunt principalele avantaje ale calatoriei cu autocarul de care trebuie sa tii cont! Daca doresti informatii suplimentare, echipa Direct Line iti sta la dispozitie la numarul de telefon +40-766-987-843 sau pe Facebook. Tot aici ne poti contacta daca doresti sa calatoresti cu noi si sa iti rezervi un bilet. Direct Line este recomandat de o vasta experienta in transport international de persoane si de clienti mereu multumiti si dispune de autocare dotate la cele mai inalte standarde!