Coletaria cu autocarul la o super oferta!
Trimite un pachet celor dragi tie la pretul de doar 1 £/ kg!

Acum beneficiezi de un pret avantajos la coletaria cu autocarul pentru ca tu sa trimiti cate colete doresti celor apropiati. Nu mai trebuie sa iti faci griji asupra greutatii coletului, platesti mai putin decat ai fost obisnuit!

Pentru pachetele expediate prin Direct Line, pretul pe kilogram este de doar 1£*.

Acest pret este fix, indiferent de greutatea pachetului.

Coletaria cu autocarul este o varianta ieftina, rapida si sigura de transport a pachetelor in strainatate. Odata primite, coletele sunt expediate cu primul autocar Direct Line care pleaca spre destinatia dorita si ajung la destinatar in conditii de maxima siguranta. Ne angajam sa manipulam pachetele cu atentie sporita, iar ridicarea acestora se face doar pe baza de act de identitate si semnatura.

Iata care sunt, pe scurt, avantajele tale daca alegi coletaria cu autocarul in loc de posta/ curier rapid:

• cost mai avantajos;
• rapiditate – timp scurt de tranzit;
• siguranta – pachetul este manipulat cu maxima atentie, nu ajunge in depozite, nu e trantit sau rasturnat;

Coletaria cu autocarul Direct Line – vezi traseul nostru! – headline

Preluam si livram pachete din Anglia – Romania si Romania – Anglia! Serviciul nostru de coletarie cu autocarul are o raza de acoperire larga si iti garanteaza seriozitate si profesionalism.

Coletaria cu autocarul Anglia – Romania

Preluam pachete din urmatoarele orase din ANGLIA: Leeds ▪ Bradford ▪ Halifax ▪ Huddersfield ▪ Rochdale ▪ Oldham ▪ Bolton ▪ Manchester ▪ Liverpool ▪ Warrington ▪ Stoke-on-Trent ▪ Birmingham ▪ Coventry ▪ Northhampton ▪ Milton Keynes ▪ Luton ▪ London Watford ▪ London Wembley Park ▪ London Edmonton ▪ London Ilford ▪ London Stratford ▪ London A13 Barking ▪ Maidstone ▪ Ashford ▪ Canterbury ▪ Dover, precum si din alte orase aflate pe o raza de 60 km fata de acestea!

De asemenea, preluam pachete din urmatoarele orase de pe traseu: Calais ▪ Dunkerque ▪ Gent ▪ Bruxelles ▪ Liege ▪ Passau ▪ Nurnberg ▪ Schwabish Hall ▪ Heilbronn ▪ Mannheim ▪ Koblenz ▪ Achen ▪ Wels ▪ Linz ▪ Vienna ▪ Budapesta

…si le ducem in siguranta in orasele de pe intreg teritoriul Romaniei!

Plecari saptamanale – Anglia: DUMINICA
Sosiri – Romania: MARTI si DUMINICA

Coletaria cu autocarul Romania – Anglia

Preluam pachete de pe tot teritoriul Romaniei si le ducem in orasele precizate din Anglia, in orasele aflate pe o raza de 60 de km de acestea, precum si in orasele de pe traseu. (vezi lista oraselor mai sus!)

Plecari saptamanale – Romania: JOI
Sosiri – Anglia: JOI si SAMBATA

Daca te-ai hotarat sa expediezi un colet prin intermediul Direct Line, poti folosi formularul de contact de pe site sau ne poti contacta la unul dintre urmatoarele numere de telefon:
+40 766 987843 , +40 755 672 599 (expedieri pachete din Romania) si +44 7440 402 722, +44 7440 390 184 (expedieri pachete din Anglia). Ne gasesti, de asemenea, si pe Facebook, unde iti stam la dispozitie si iti raspundem la orice nelamurire si solicitare.

Alege coletaria cu autocarul Direct-Line, alege coletaria in conditii de profesionalism si siguranta, la un pret competitiv!

* Nota: Tariful minim pe care il percepem pentru un pachet este de 15 £, chiar daca pachetul are sub 15 kilograme.