Oricat de minunat ar fi locul in care te afli si imbelsugata masa la care stai, unde altundeva poti regasi caldura sufleteasca decat acasa, printre ai tai?

Pastele este un prilej de revedere cu cei dragi si de celebrare in mijlocul familiei, o sarbatoare cu prilejul careia toate drumurile duc acasa.

Direct Line se gandeste la tine si, pentru ca pana la Paste nu mai este mult, ti-am pregatit o oferta speciala de Paste, prin care te aducem acasa, la un pret avantajos si in cele mai bune conditii! Vezi mai jos despre ce este vorba si de ce sa alegi autocarele Direct Line!

Oferta speciala de Paste, reduceri la pretul biletului!

Oferta speciala de Paste ,,Orasul Preferat” iti aduce discount de 30 £ la achizitionarea biletului de autocar pe ruta Anglia – Romania si Romania – Anglia!

In ce consta oferta speciala de Paste? Incepand cu prima zi a lunii aprilie, in fiecare saptamana alegem un oras preferat, iar toate persoanele preluate din acest oras beneficiaza de o reducere de 30 £ din pretul biletului.

De asemenea, toate coletele trimise din orasele respective beneficiaza de 50% reducere la tarif, pretul fiind astfel de numai 0.5 £ pe kg!

Orasul desemnat poate fi unul dintre cele aflate pe itinerariul nostru:

Romania Anglia

Bucuresti Dover
Pitesti Canterbury
Scornicesti Ashford
Slatina Maidstone
Bals London A13 Barking
Craiova London Stratford
Filiasi London Ilford
Tg.Jiu London Edmonton
Petrosani London Wembley Park
Hateg London Watford
Caransebes Milton Keynes
Lugoj Northhampton
Timisoara Coventry
Arad Birmingham
Satu Mare Stroke-on-Trent
Baia Mare Warrington
Zalau Manchester

Plecarile din Anglia au loc in fiecare duminica dimineata, iar sosirea in Romania este in cursul zilei de marti. Nu uita, in pretul biletului este inclus si transportul bagajului de cala, de pana la 40 kg, precum si bagajul de mana din interiorul autocarului.

De ce sa alegi autocarele Direct-Line?

Direct-Line iti pune la dispozitie autocare omologate, de ultima generatie, pentru ca tu sa calatoresti in conditii de siguranta si confort, iar calatoria sa fie cat mai placuta.

Toate autocarele Direct-Line sunt aliniate la standardele internationale si sunt dotate cu scaune rabatabile, toaleta, internet WI-Fi si aer conditionat. Principala valoare care ne caracterizeaza este profesionalismul, iar grija noastra este sa facem tot ce ne sta in putinta pentru a avea clienti multumiti.

Pretul unui bilet difera in functie de destinatie si incepe de la suma de 50 £. Garantam preturi competitive, iar luna aceasta nu mai sta pe ganduri si achizitioneaza-ti biletul profitand de oferta speciala de Paste ,,Orasul Preferat”!

Oferta speciala de Paste – ,,Orasul preferat”

Pana acum au fost alese ca orase preferate Craiova, Targu-Jiu, Stoke-on-Trent si Warrington. Urmareste site-ul nostru sau pagina de Facebook si afla care sunt urmatoarele orase preferate!

Cu oferta speciala de Paste care iti ofera discount de 30 £ la biletul de autocar, cei dragi sunt mai aproape de tine! Petrece sarbatori de neuitat acasa cu intreaga familie si alege cu incredere Direct Line!

Pentru rezervari, nelamuriri sau sugestii, va stam la dispozitie la numerul de telefon +40-766-987-843.