Zilele de sarbatoare petrecute alaturi de cei apropiati sunt de nepretuit pentru noi toti. Sarbatorile de iarna sunt un prilej de reuniune cu intreaga familie, in care cei dragi, de la mic la mare, se aduna in jurul mesei si gusta din cele mai imbelsugate bucate. Colinde in surdina, zambete impartite, daruri oferite din suflet, toate acestea fac ca Sarbatorile de iarna sa fie cele mai asteptate.

Drumurile vietii ne duc de multe ori pe cai diferite si mai departe decat am vrea de cei dragi. Tocmai de aceea, momentele in care suntem impreuna inseamna mai mult si ne bucuram din plin de ele, fiind un prilej de a ne incarca bateriile si de a privi cu incredere in fata.

Calatoreste rapid, usor si sigur cu Direct Line si ajungi la timp la masa de Ajun, tocmai pe cand cozonacul este gata! Ne-am facut o misiune din a-ti oferi cele mai bune conditii de transport, in siguranta si confort, si iti punem la dispozitie autocare aliniate la cele mai inalte standarde si soferi profesionisti, la un pret corect. Tot ce ne dorim este sa fii multumit!

Vezi care este programul curselor de sarbatori si fa o rezervare din timp!

Programul curselor de sarbatori

Plecari Romania: 13 decembrie
Plecari Anglia: 16 decembrie

Plecari Romania: 15 decembrie
Plecari Anglia: 18 decembrie

Plecari Romania: 19 decembrie
Plecari Anglia: 22 decembrie

Primele curse din 2017

Plecari Romania: 03 ianuarie
Plecari Anglia: 06 ianuarie

Plecari Romania: 05 ianuarie
Plecari Anglia: 08 ianuarie

In perioada 24 decembrie 2016 – 02 ianuarie 2017 nu se fac curse, dar preluam rezervari telefonice si online!

 orasele intre care operam curse le gasesti aici ( Anglia – Romania ) si aici ( Romania- Anglia ).

MAI MULT! Trimite cadourile prin serviciul de coletarie Direct Line!

Daca ti-e imposibil sa ajungi acasa de sarbatori, avem o veste buna! Poti trimite cadouri celor dragi prin serviciul nostru de coletarie. Pretul pe kilogram este de doar 1 £ – un pret de-a dreptul avantajos!* Angajatii nostri se angajeaza sa manipuleaze pachetele cu maxima atentie, astfel iti garantam primirea coletului la destinatie in cele mai bune conditii. Urmareste cand pleaca urmatoarea cursa spre Romania si contacteaza-ne pentru a prelua pachetul!

Vezi si care sunt cele mai importante 10 motive pentru care sa alegi serviciile Direct Line! Tu vii acasa cu noi de Sarbatori?

Oferim servicii de transport persoane Romania-Anglia si Anglia-Romania si ne propunem ca fiecare drum al tau sa fie o experienta placuta! Pentru rezervari sau informatii ne gasesti la numarul de telefon+40-766-987-843 sau pe Facebook. Operatorii nostri iti stau mereu la dispozitie!

* Nota: Tariful minim pe care il percepem pentru un pachet este de 15 £, chiar daca pachetul are sub 15 kilograme.